برفک آلوبالو :
آلوبالو ها شسته هسته و چوبک آن رابرف کرده مکس نموده با بوره شیرین میکنیم . قدری یخ را رنده نموده رویش شریت علاوه نموده نوش جان کنید .
نوت :
مدت نگهداری آلبالو تر کرده یک هفته میباشد .
آلبالو را نظر به مصرف و تعداد نفر تر کنید .
نظرات شما عزیزان:
تاریخ: دو شنبه 26 ارديبهشت 1390برچسب:برفک,برفک آلبالو,دستور پخت افغانی,قیماق چای,غذا,غذاهای سنتی,وطنی,غذای وطنی,غذای محلی,غذاهای افغانستانی,دستور پخت,آشپژی افغانستانی,
ارسال توسط سیدمحمدحسینی
آخرین مطالب